Ahad, 10 Mac 2013

Pengkhianat Baru dalam TUDM???Pegawai seperti ini sepatutnya diambil tindakan yang sekeras-kerasnya demi untuk menjaga marwah ATM, berlebih-lebih lagi menjaga kestabilan negara yang tercinta. Pegawai ini boleh dipanggil seperti BINATANG atau binatan peliharaan Pakatan Rakyat yang tidak boleh sama sekali berada didalam Pasukan Keselamatan.

Sanggup menghina Pasukan Polis Diraja Malaysia sepertimana yang ditulisnya didalam twitternya dan penama ini perlu diberi perhatian yang serious.

Namun begitu selepas kenyataan twitter nya dikeluarkan, ia telah terlibat dengan kemalangan jalanraya mengakibatkan kenderaannya WRV 7851 Honda Civic 1.8 Biru rosak teruk. 

Allah S.W.T maha mengetahui dan 'membayar cash' kerana menghina para Syahid yang mati mempertahankan negara.

2 anggota PGA cedera bertempur pengganas Sulu


Post Pic
LAHAD DATU: Dua anggota Pasukan Gerakan Am (PGA) cedera dalam kejadian tembak menembak dengan pengganas Sulu di Kampung Tanjung Batu kira-kira pukul 8 malam tadi.
 
Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hamza Taib, berkata dalam pertempuran selama enam jam itu, dua anggota dari PGA Miri cedera di bahagian betis dan peha.
 
Mereka dibawa ke Hospital Dutchess Of Kent, Sandakan.
 
Bagaimanapun menerusi sidang media pada Ahad, Hamza tidak dapat mengesahkan sama ada terdapat musuh yang berjaya ditembak atau tidak dalam pertempuran tersebut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...