Sabtu, 2 Ogos 2014

Empat Suspek Disyaki Letup Mesin ATM Diberkas


SHAH ALAM, 1 Ogos (Bernama) -- Empat suspek yang dipercayai meletupkan mesin juruwang automatik (ATM) di sebuah bank di Bukit Beruntung dekat sini Rabu lepas diberkas semalam.

Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata mereka yang berumur lingkungan 30-an diberkas dalam dua serbuan di Tanjong Karang dan Puchong.

"Polis turut merampas sebuah kereta. Seorang suspek didapati mempunyai rekod jenayah lampau yang sama yang dilakukannya di Jenjarom, Subang Jaya, Puchong dan Shah Alam, 

"Dia dipercayai dalang kepada kumpulan tersebut," katanya kepada pemberita di sini Jumaat.Tikam adik bawa makanan ke bilik sembahyang


Kajang: Tindakan membawa makanan ke dalam bilik sembahyang menyebabkan seorang lelaki dirodok dengan pisau hingga mati oleh abang kandungnya. Dalam kejadian jam 5 petang kelmarin, mangsa yang berusia 26 tahun diserang abangnya berusia 34 tahun di kediaman mereka di pangsapuri Sungai Jelok di sini.

Sumber polis berkata, kejadian berlaku apabila mangsa membawa pinggan makanan ke dalam bilik sembahyang hingga menimbulkan rasa marah abang sulungnya itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...