Sabtu, 4 Julai 2015

Pencuri Pakaian Dalam Wanita Diberkas


GEORGE TOWN: Gara-gara sehelai bra merah, seorang lelaki akhirnya ditangkap kerana terlalu obses terhadap pakaian dalam wanita.

Lelaki yang didakwa mencuri lebih daripada 1,000 helai pakaian dalam wanita itu ditangkap oleh penduduk dan pihak pengurusan dua blok kondominium berhampiran Jalan Masjid Negeri.

Penangkapan itu juga menamatkan teka-teki mengenai insiden kehilangan pakaian dalam yang berpanjangan di kawasan itu.

Bayi Alami Pendarahan Dalam Otak Dan Mata, Dipercayai Didera Pengasuh


ALOR SETAR: Seorang bayi perempuan berusia empat bulan mengalami pendarahan pada otak dan mata dipercayai didera pengasuh pada Rabu lepas di sebuah pusat penjagaan kanak-kanak.

Putri Wafa Mohd Saifudin yang baru sahaja empat hari ditempatkan di pusat jagaan itu dikejarkan ke Hospital Sultan Abdul Halim (HSAH) Sungai Petani oleh pemilik pusat penjagaan selepas bayi tersebut mengalami sawan dan tidak sedarkan diri.
Bapanya Saifudin Seman, 26, berkata menerima panggilan daripada pusat penjagaan tersebut kira-kira 2.45 petang (Rabu) yang menyatakan anak perempuannya itu mengalami sawan.

Pian Pendek dipenjara tiga tahun


KUALA TERENGGANU - Seorang lelaki dikenal ‘Pian Pendek’ akhirnya dijatuhi hukuman penjara tiga tahun oleh Mahkamah Majistret Kuala Terengganu, di sini, semalam, kerana melakukan pecah rumah dan melarikan diri dari lokap mahkamah.

Keputusan itu dibuat Majistret Rozianti Mohamed Hanaphi selepas Pian Pendek  atau nama sebenarnya, Mohd Safian Ali, 28, dari Kampung Dusun, Kuala Ibai, di sini, mengaku salah terhadap pertuduhan mengikut Seksyen 457 Kanun Keseksaan kerana pecah rumah dan Seksyen 224 Kanun Keseksaan kerana tentangan atau galangan oleh seseorang terhadap penangkapan yang sah di sisi undang-undang atas dirinya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...