Khamis, 26 Februari 2015

Siti Nurhaliza berisiko diculik


KUALA LUMPUR – Datuk Siti Nur­haliza Tarudin, 35, yang didakwa sebagai wanita ketiga terkaya di Malaysia boleh berdepan ancaman penculikan oleh sindiket-sindiket tertentu yang mahu mengambil kesempatan atas kekayaan penyanyi tersohor tanah air itu.
Penganalisis jenayah, S. Jeevan berkata, maklumat seumpama itu boleh menjadi perhatian kumpulan penjenayah dalam merangka sasaran mereka bagi melakukan jenayah terancang untuk menculik biduanita berkenaan.

OKT mati jatuh bangunan

IPOH – Seorang orang kena tuduh (OKT) bersabit kes samun berkumpulan selain dikehendaki oleh pihak polis dalam kejadian samun ditemui mati akibat terjatuh dari bumbung rumah pangsa empat tingkat di Ipoh Timur di sini semalam.
Dalam kejadian pada pukul 10.30 pagi itu, lelaki itu, Hew Ken Keong, 36, ditemui dalam keadaan tertiarap oleh orang awam dengan kesan kecederaan di seluruh bahagian badan yang kemudiannya memaklumkan perkara itu kepada pihak polis.

Pemangku Ketua Polis Daerah Ipoh, Superintendan Ahmad Termizi Abd. Haq berkata, mangsa ditemui dalam keadaan sudah tidak bernyawa dipercayai terjatuh dari bumbung rumah pangsa terbabit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...