Isnin, 26 Mei 2014

POLIS NASIHAT ORANG RAMAI TIDAK BERKUNJUNG KE THAILAND BUAT SEMENTARA WAKTU


Arau, 26 Mei - Orang ramai khususnya penduduk Perlis dinasihatkan supaya tidak berkunjung ke Thailand untuk sementara waktu sebaliknya hadir memeriahkan temasya Sukan Malaysia (Sukma) ke-17 yang sedang berlangsung di negeri ini.

Ketua Polis Perlis, Datuk Zull Aznam Haron yang memberi nasihat itu berkata mereka boleh mengunjungi negara jiran itu apabila keadaan pulih.

"Keadaan keselamatan di negara (itu) sekarang tidak menentu. Apa-apa sahaja boleh berlaku. Jadi eloklah kita berada dalam negara," katanya kepada pemberita di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Arau di sini, hari ini.

AL-FATIHAH : Anggota Polis Maut, Rakan Cedera Parah Dirempuh Penjenayah


TELUK INTAN: Seorang anggota polis Unit Rondaan Bermotor (URB) maut manakala rakan setugasnya cedera selepas dirempuh sebuah kereta dinaiki penjenayah di Batu 10, Parit Buntar menghala ke Alor Pongsu tengah hari Isnin. 

Lans Koperal Mohd Azuan Abdullah, 25, maut di tempat kejadian, manakala rakan setugasnya yang belum dikenal pasti identitinya cedera parah. Ketua Polis Perak Datuk Acryl Sani Abdullah Sani berkata Allahyarham MohdAzuan yang berasal dari Kulai, Johor akan melangsungkan perkahwinan pada Ahad ini. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...