Ahad, 7 Februari 2016

Tiga Lelaki Bersenjatakan Parang Ditahan Selepas Samun Kafe Siber

Gambar hiasan
JOHOR BAHARU, 6 Feb (Bernama) -- Tiga lelaki bersenjatakan parang disyaki menyamun sebuah kafe siber di bandar Parit Raja, dekat Batu Pahat ditahan polis pagi tadi.

Ketua Polis Daerah Batu Pahat ACP Din Ahmad yang mengesahkan kejadian itu ketika dihubungi berkata orang awam melaporkan kejadian yang dipercayai melibatkan empat lelaki kepada pihaknya kira-kira 9 pagi tadi.

Din berkata suspek pada mulanya melarikan diri menggunakan kereta Proton Wira berwarna merah namun menukar kenderaan lain setelah kereta mereka dikepung orang awam dan polis.

Pemuda parah ditembak sewaktu bonceng motosikal

BACHOKSeorang penganggur cedera parah pada belakang badan selepas ditembak dari jarak dekat oleh lelaki yang tidak dikenali di Kampung Pauh Lima di sini semalam.
Dalam kejadian kira-kira pukul 12,30 te­ngah malam itu, mangsa yang berusia 24 tahun membonceng motosikal bersama adiknya berusia 20 tahun menuju ke rumah mereka di Bukit Temelong, Gunong di sini selepas minum di Peringat di sini.

Dua Suspek Pecah Rumah Cedera Ditembak


DUNGUN: Dua suspek kes pecah rumah cedera ditembak ketika cuba menyerang anggota polis dalam satu kejadian di Kampung Batu Tiong di sini pagi Sabtu. 

Dalam kejadian kira-kira jam 3.45 pagi itu tiga lelaki dipercayai cuba memecah masuk ke dalam sebuah rumah penduduk kampung itu namun berjaya dikesan pihak polis. 

Ketua Polis Daerah Dungun Supt Ahmad Zailani Yaacob berkata ketiga-tiga suspek cuba menyerang anggotanya termasuk seorang yang bersenjatakan kayu dan tembakan terkena kaki kanan salah seorang suspek, manakala peluru yang sama turut terkena bahagian punggung kiri seorang lagi suspek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...