Jumaat, 21 Jun 2013

Mayat lelaki terdampar


Mayat lelaki terdampar
MORIB - Seorang pemancing tidak menyangka telefon bimbit di sebelah beg sandang berwarna merah yang dilihatnya di satu sudut tembok rupanya milik seorang lelaki yang ditemui terdampar di Pantai Morib, kelmarin, dipercayai mati lemas.

Dia yang enggan namanya disiarkan berkata, pada awalnya dia turut berasa curiga apabila melihat telefon bimbit berkenaan dalam keadaan basah, namun tidak mahu mengambilnya.

Menurutnya, ketika itu dia baru sahaja hendak memulakan aktiviti memancingnya.

“Bagaimanapun, setelah 10 minit memancing, saya terlihat satu objek berwarna biru terdampar di pantai sejurus sahaja air mulai surut.


Jurujual maut dijerut tali pinggang


Jurujual maut dijerut tali pinggang
SHAH ALAM – Seorang jurujual pusat membeli belah, ditemui mati dijerut di kediamannya, di Flat Sri Lempah, Jalan Klang Lama Kuala Lumpur, semalam.

Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Muhammad Azlee Abdullah berkata, mangsa ditemui di bilik utama dalam keadaan meniarap atas tilam dan terdapat tali pinggang di lehernya.

Menurutnya, mangsa dipercayai berperwatakan wanita dengan memakai rambut palsu berwarna perang dan berkeadaan separuh bogel.

“Siasatan mendapati, televisyen dan kipas masih terbuka. Namun, pengenalan diri mangsa seperti beg duit dan telefon bimbit tiada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...