Khamis, 21 Ogos 2014

Pemburu Maut Terkena Peluru Rakan


IPOH: Seorang lelaki maut selepas terkena serpihan peluru yang ditembak rakan ketika kedua-duanya berburu babi hutan di sebuah kebun kelapa sawit di Pasir Garam, Kampung Gajah.

Ketua Polis Daerah Perak Tengah Supt Mohamad Fakri Che Sulaiman berkata mangsa, Mohd Sarjidi Ibin berumur linkungan 50-an dan suspek, 55, yang merupakan rakannya ke kebun terbabit untuk memburu babi hutan kira-kira pukul 1.30 tengah hari Selasa.

Lelaki Ditembak Ketika Sedang Makan Malam


IPOH: Seorang lelaki berusia 49 tahun ditembak ketika makan malam kuil di Dewan Kutien di Ayer Tawar, 70 kilometer dari Bandaraya Ipoh.

Ketua Polis Perak, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani berkata, insiden berlaku pada Selasa, 7.40 malam apabila seorang penyerang yang tidak dikenali masuk ke dewan dan melepaskan dua das tembakan ke arah mangsa.

"Mangsa mengalami kecederaan di lengan sebelah kanan.

Dua kakitangan Hospital Pitas Ditahan Kes Penipuan Pinjaman Koperasi


KOTA KINABALU: Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Sabah memberkas dua kakitangan Hospital Pitas kerana disyaki memalsukan cap dan tandatangan bagi tujuan mendapatkan pinjaman wang daripada cawangan sebuah koperasi, Isnin lepas.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Sabah, Superintendent Saiman Kasran berkata pihak Bahagian Siasatan Jenayah Komersil, Ibupejabat Polis Daerah Kudat menahan kedua-dua lelaki terbabit yang berumur 38 dan 44 tahun di hospital itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...