Isnin, 7 September 2015

Polis buru peserta Bersih 4.0


KUALA LUMPUR 5 Sept. - Sekurang-kurangnya tujuh peserta perhimpunan haram Bersih 4.0 sedang diburu Polis Diraja Malaysia (PDRM) bagi membantu siasatan terhadap kebiadapan memijak gambar Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, minggu lalu.

Individu yang dicari itu merupakan mereka yang dirakam melakukan perlakuan biadab terbabit.

Menurut sumber, ada dalam kalangan suspek yang sedang diburu itu dikesan terlibat secara langsung melakukan perbuatan biadab tersebut di hadapan peserta perhimpunan lain dan kelakuan itu telah dirakam sebagai bukti.

Individu ditahan hina polis

KUALA LUMPUR  – Polis Kluang hari ini menahan seorang individu yang menghina mendiang Inspektor Margaret Tagum Goen di dalam catatan di laman Facebooknya.

Tagum meninggal dunia pada pukul 12.45 tengah hari semalam semasa dirawat di Hospital Enche' Besar Hajjah Khalsom (HEBHK), Kluang selepas dirempuh seorang Mat Rempit dalam Ops Roda/Rempit di Km 58, Jalan Batu Pahat-Mersing, Johor.

Antara penghinaan yang HK dibuat individu berkenaan terhadap mendiang ialah "Mampus juga kau ... setelah sekian lama menyusahkan orang."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...