Rabu, 9 Mei 2012

Pasukan khas siasat kes culik ketua Wanita MIC


Image Detail
JOHOR BAHRU - Polis menubuhkan pasukan khas bagi menyiasat kes Ketua Wanita MIC Bahagian Pasir Gudang, K. Sundari, yang mendakwa dirinya diculik dan diserang kerana enggan melepaskan jawatan dalam parti itu.

Culik Nayati: 5 suspek diberkas, 2 larikan diri


KUALA LUMPUR – Empat lelaki dan seorang wanita yang disyaki terlibat dalam kes penculikan kanak-kanak warga Belanda, Nayati Shamelin Moodliar pada 27 April lepas, berjaya ditangkap, manakala dua perancang utama kes itu dipercayai melarikan diri ke luar negara.
Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Bakri Zinin dalam sidang akhbar di sini hari ini berkata, lima suspek berumur antara 18 hingga 40 tahun itu direman selama 14 hari bermula semalam.

SERAH DIRI DALAM TEMPOH SATU MINGGU - WANTED BERSIH.3.0


Datuk Seri Mohd Bakri Zinin
KUALA LUMPUR - Polis memberi amaran terakhir kepada 129 individu yang disyaki terlibat dalam rusuhan ketika perhimpunan Duduk Bantah Bersih 3.0 di Dataran Merdeka 28 April lalu supaya tampil menyerah diri dalam tempoh seminggu.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin berkata, jika tidak, polis akan melakukan tangkapan selepas berakhirnya tempoh amaran tersebut.

List ke 3 - Wanted Bersih 25 Orang LagiAda lagi.... tunggu

Senarai Kedua Wanted Bersih 3.0 - 42 Orang Lagi


Sebelum ini, polis menyiarkan 49 gambar orang awam termasuk seorang wanita, dan sehingga semalam hanya seorang yang telah tampil untuk membantu siasatan. Sinar

Lelaki berkenaan berumur 39 tahun datang sendiri ke Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur pada jam 3 petang semalam.


Saya duk perhati gambar dibawah .... TIBA-TIBA perasan satu gambar - NO 5 ! Hei ANGRY BIRD la !!! KLiK

 
 

SENARAI PENGKHIANAT BANGSA, AGAMA DAN NEGARA YANG DIKEHENDAKKI DITANGKAP OLEH POLIS


Sama-sama lah kita membantu PDRM dan Kerajaan untuk menangkap pengkhianat-pengkhianat ini, dengan menyampaikan maklumat kepada polis.
Maklumat bolehlah disalurkan segera kepada mana-mana balai polis yang berdekatan dengan anda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...