Isnin, 21 Mei 2012

Polis Terengganu tahan tiga, seorang masih diburu terlibat Bersih 3.0


Image Detail
KUALA TERENGGANU: Polis Terengganu berjaya memburu dan menahan tiga individu yang dipercayai terbabit dalam rusuhan semasa perhimpunan bertukar ganas di ibu negara pada 28 April lalu.

Ketua Polis Terengganu, Datuk Jamshah Mustapa, berkata tiga lelaki terbabit adalah antara empat yang diburu di negeri ini, selepas identiti yang terlibat rusuhan itu didedahkan Bukit Aman awal bulan ini.

GRO Thailand banjiri Negeri Serambi Mekah


TUMPAT – Kebanjiran gadis Thailand untuk menjadi pegawai perhubungan pelanggan (GRO) di restoran atau pusat hiburan kecil-kecilan di negeri yang terkenal dengan jolokan Serambi Mekah tidak pernah reda.
Restoran atau pusat hiburan yang berasaskan lampu malap yang banyak tumbuh di kawasan bersempadan dengan Thailand akan menyediakan GRO untuk menarik pelanggan.

Mati dengan tangan terputus


KUALA LUMPUR - Seorang lelaki ditemui mati dengan lengan kanannya hampir putus selepas diserang sekumpulan lelaki di Jalan Mata Ayer 1, Taman Setapak di sini malam kelmarin.
Dalam kejadian pada pukul 9 malam itu, S. Prabakaran, 27, mati di tempat kejadian akibat cedera parah di lengan kanan dipercayai diserang suspek yang bersenjatakan parang.
Kejadian serangan itu turut mencederakan seorang lagi rakan Prabakaran. Lelaki berusia 28 tahun itu cedera parah di belakang badan dan kepala.
Dia yang belum dikenal pasti dihantar ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) oleh orang awam.
Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Zakaria Pagan berkata, siasatan awal mendapati mangsa diserang di kawasan padang permainan yang terletak kira-kira 150 meter dari tempat mayat mangsa ditemui.
"Selepas diserang, mangsa dengan lengan kanannya terkulai melarikan diri tetapi dia kemudian ditemui mati di dalam longkang," kata beliau ketika dihubungi di sini malam kelmarin.

Fauzi Shaari, bekas pengarah JSJ sertai PasKERANA KECEWA DAN DIPINGGIRKAN SELEPAS BERSARA FAUZI SHAARI MENYERTAI PAS ???

TAIPING - Bekas Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Fauzi Shaari malam ini dengan rasminya menyertai Pas.

Borang keahlian diserahkan kepada Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang pada Majlis Pengisytiharan Perdana Bekas Pegawai Tertinggi PDRM Sertai Pas di Taman Kota Wira, Ulu Sepetang di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...