Rabu, 12 September 2012

Jurujual nyaris maut ditembak di luar pusat hiburan di Ipoh


IPOH: Seorang jurujual terpaksa berlindung di belakang keretanya apabila seorang lelaki melepaskan beberapa tembakan ke arahnya dalam kejadian di Jalan Lau Phak Kuan di sini, awal hari ini.

Ketua Polis Perak Datuk Mohamad Shukri Dahalan berkata kejadian berlaku pukul 3.30 pagi ketika lelaki berusia 43 tahun itu keluar dari sebuah pusat hiburan menuju ke keretanya. 


4 lelaki samun premis perniagaan


KUALA LUMPUR - Empat lelaki menyamun sebuah premis perniagaan dan melarikan wang tunai, telefon bimbit dan barang kemas pekerja premis berkenaan dalam kejadian di Metro Perdana, Kepong di sini hari ini.
Ketua Polis Daerah Sentul ACP Zakaria Pagan berkata dalam kejadian kira-kira 5.30 petang itu, keempat-empat suspek yang menaiki sebuah kereta menyamun premis terbabit dengan bersenjatakan sebilah parang dan satu objek menyerupai pistol. "Bagaimanapun, tiada mangsa yang cedera dalam kejadian itu. Pada masa ini, polis masih menjalankan siasatan lanjut,” katanya dalam sistem pesanan ringkas kepada Bernama.

Remaja cedera terkena tembakan bapa

Gambar hiasan

IPOH - Seorang remaja lelaki berumur 15 tahun cedera di kaki selepas terkena beberapa das tembakan yang dilepaskan bapanya dalam kejadian di rumah mereka di Taman Panorama Rapat Indah, Gunung Rapat di sini hari ini.
Ketua Polis Perak, Datuk Mohd Shukri Dahlan berkata, dalam kejadian kira-kira pukul 4.40 petang itu, mangsa dipercayai mahu meleraikan pergaduhan antara ibu dan bapanya sebelum terkena tembakan tersebut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...