Isnin, 17 Ogos 2015

Buang Janin dalam tandas surau


KUALA TERENGGANU – Jemaah di sebuah surau di Durian Burung, di sini gempar dengan penemuan janin di dalam tandas lelaki surau berkenaan kira-kira jam 3 petang semalam.

Setiausaha surau tersebut, Ahmad Amzad Hashim berkata, kejadian tersebut disedari jemaah yang ingin menggunakan tandas surau berkenaan.

“Kebetulan saya ingin pulang ke rumah yang terletak bersebelahan surau ini, tengok orang ramai di surau dan saya diberitahu penemuan janin ini di atas lantai tandas lelaki.

Bayi Baru Lahir Ditemui Dalam Beg Plastik

SHAH ALAM: Bayi perempuan yang dipercayai baru dilahirkan ditemui dalam beg palstik di Desa Latania, Seksyen 37 di sini, pagi Sabtu.

Suara bayi menangis mengejutkan orang awam yang melintas kawasan berkenaan dan menemui bayi berkenaan pada kira-kira pukul 10 pagi.
Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Shafien Mamat berkata, polis bergegas ke tempat kejadian selepas menerima panggilan memaklumkan perkara itu.

Rumah Bekas Pegawai Kanan Polis Diceroboh ???


SHAH ALAM: Polis mengesahkan menerima tiga laporan berhubung kejadian dua remaja sekolah didakwa menceroboh sebuah rumah dipercayai milik seorang bekas pegawai kanan polis bergelar 'Datuk' seperti yang disebarkan menerusi media sosial.

Ketua Polis Daerah Shah Alam ACP Shafien Mamat berkata laporan itu diterima pihaknya daripada 'Datuk' terbabit manakala dua lagi daripada dua remaja berkenaan yang dikatakan berusia 17 tahun, pada malam Sabtu.

"Polis menahan dua remaja berkenaan dan siasatan dilakukan di bawah Seksyen448 Kanun Keseksaan (menceroboh), Seksyen 323 Kanun Keseksaan (menyebabkan kecederaan) dan Seksyen 39 Akta Senjata 1960.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...