Rabu, 10 Februari 2016

Kelar leher sendiri gara-gara tidak dapat gaji

PETALING JAYA - Seorang lelaki warga Myanmar bertindak mengelar leher sendiri selepas gagal memperoleh gaji daripada majikannya dalam satu kejadian berhampiran sebuah pusat beli belah di Damansara malam tadi.
Dalam kejadian pukul 7.30 malam, mangsa berusia 24 tahun itu dikatakan menggunakan serpihan kaca untuk mengelar lehernya sebelum ditemui orang awam yang kebetulan melalui kawasan itu.

Warga emas maut dipukul penjenayah

KLANG - Seorang warga emas maut dipercayai dipukul ketika cuba menghalang penjenayah yang cuba menyamun di rumahnya di Jalan Datang 35C, Taman Sentosa di sini hari ini.
Mangsa, Ong Chock Meng, 87, ditemui anak lelaki mangsa selepas menerima panggilan telefon daripada jirannya kira-kira pukul 7.30 pagi tadi memaklumkan pintu depan rumah bapanya terbuka selepas dipercayai diumpil oleh penjenayah.

PDRM cadang naikkan kadar kompaun kesalahan lalu lintas

KUALA LUMPUR - Polis Diraja Malaysia (PDRM) bercadang untuk menaikkan kadar kompaun kesalahan lalu lintas berikutan jumlah kemalangan jalan raya menunjukkan peningkatan.
Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, cadangan itu dilakukan susulan sikap pengguna jalan raya yang tidak peduli dengan kadar kompaun sedia ada.
Menurutnya, meskipun Op Selamat 8 telah memasuki hari ke-10 namun, tiada sebarang perubahan dalam pengurangan kadar kemalangan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...