Selasa, 26 Ogos 2014

Kereta barang kes musnah dibakar oleh pihak tertentu ???


Kuala Terengganu: (Klik) Tiga buah kereta termasuk satu daripadanya yang menjadi barang kes bagi perbicaraan satu kes dadah pada September ini musnah dalam kebakaran di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dungun semalam.
Dalam kebakaran jam 4.40 pagi itu, tiga kereta Proton Wira yang diletakkan di tempat barang kes berhampiran stor senjata IPD Dungun musnah dipercayai sengaja dibakar pihak tertentu.
Menurut sumber, kejadian itu disedari seorang anggota yang bertugas di pondok pengawal di hadapan IPD Dungun sebelum dimaklumkan seorang anggota lain mengenai satu kebakaran kereta.

Rangka Lelaki Dewasa Dalam Tangki KumbahanKOTA BHARU: (Klik) Enam sekeluarga terkejut apabila tengkorak dan beberapa tulang manusia ditemui dalam tangki kumbahan sedalam lapan meter di rumahnya di Pintu Geng, Kota Bharu, Kelantan. Hal itu diketahui selepas kerja menyedut sisa kumbahan selesai.

Siasatan awal pihak polis mendapati rangka tersebut adalah lelaki asia dan di klasifikasikan mati mengejut. Walaubagaimana pun siasatan akan dijalankan bagi menentukan punca kematian.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...