Isnin, 9 November 2015

Lelaki Hina Polis Trafik Wanita Di Facebook Ditahan

KUANTAN: Padah menghina anggota polis di laman sosial Facebook, seorang lelaki ditahan dalam satu sekatan jalan raya di Jalan Teluk Sisek di sini awal pagi Sabtu, kurang sejam selepas memuat naik status berkenaan.

Ketua Polis Daerah Kuantan ACP Abdul Aziz Salleh berkata lelaki berusia 23 tahun yang berasal dari Permatang Badak, Bukit Rangin di sini sebelum itu  disaman dalam satu sekatan jalan raya atas kesalahan mengubahsuai ekzos oleh seorang anggota polis trafik wanita kira-kira pukul 12.30 tengah malam.

Lima Das Tembakan Dilepaskan Lelaki Bertopeng

KAJANG: Seorang pekerja syarikat lori kini dalam keadaan kritikal di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Kajang akibat lima das tembakan yang dilepaskan lelaki bertopeng di sini, Jumaat.

Kejadian pada pukul 4.14 petang itu berlaku ketika mangsa yang berusia 28 tahun sedang membeli alat tulis bersama anaknya yang berusia tiga hingga 10 tahun di sebuah kedah di Taman Tasik Keruma, Semenyih.
Polis masih menyiasat motif kejadian kerana cubaan membunuh. Mangsa ditembak di bahagian dada.

PENGEDAR DADAH MENGGUNAKAN NO PENDAFTARAN PALSU SINGAPURA DITAHAN

HULU TERENGGANU - Operasi Khas Trafik Lebuhraya Pantai Timur 2 (LPT2) hari ketiga semalam menyaksikan polis berjaya membongkar penemuan dipercayai daun ketum dan dadah jenis pil.

Ia terbongkar susulan penahanan sebuah Toyata Estima atas kesalahan memandu melebihi had laju.

Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 petang di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Ajil itu, polis mendapati kenderaan pelbagai guna (MPV) dinaiki empat lelaki itu turut menggunakan nombor pendaftaran palsu dari Singapura.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...