Isnin, 11 Mac 2013

Mati ditetak bertubi-tubi

Gambar hiasan

Seremban: Dipercayai bermotifkan dendam, seorang lelaki mati mengerikan selepas ditetak bertubi-tubi oleh tiga lelaki bertopeng yang memecah masuk rumahnya di Kampung Bukit Pelanduk, Port Dickson, di sini, semalam.
Dalam kejadian kira-kira jam 3.30 pagi itu, mangsa, T Ganesan, 37, yang juga anak saudara kepada Ahli Majlis Perbandaran Port Dickson (MPPD), Datuk M Velu mati serta-merta di tempat kejadian akibat pendarahan teruk di kepala. 

PENGGANAS DARI KEPULAUAN SULU DAN BERDEKATAN MENYAMAR NELAYAN !!

ISMAIL memikirkan sesuatu sambil memandang ke arah pantai di Felda Residen Resort, Felda Sahabat, Lahad Datu

27 lelaki dakwa nelayan ditahan


Pasukan keselamatan menahan 27 lelaki lagi di perairan Tanjung Batu dekat sini semalam, menjadikan jumlah keseluruhan individu yang ditahan sepanjang Ops Daulat kerana disyaki menjadi tali barut kepada pengganas Sulu meningkat kepada 106 orang.
Kesemua lelaki itu yang mendakwa sebagai nelayan ditahan kira-kira pukul 2.10 petang selepas sepasukan Polis Marin menerima maklumat mengenai kehadiran tiga buah bot di perairan berkenaan.

Pengganas Sulu kini berpecah


PENGGANAS SULU TUKAR TEKTIK GERILA
LAHAD DATU - Kumpulan pengganas Sulu yang tertekan selepas terperangkap dengan operasi besar-besaran pasukan keselamatan kini menukar kepada taktik gerila dengan berpecah kepada kumpulan-kumpulan kecil bagi menyelamatkan diri.
Nasib mereka kini ibarat telur di hujung tanduk setelah pasukan keselamatan menggandakan kekuatan dengan penambahan anggota zon operasi bagi mempercepat proses membersihkan Lahad Datu daripada pengganas berkenaan sekali gus menamatkan konflik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...