Ahad, 28 Jun 2015

Polis Tembak Mati Tiga Penjenayah Aktif Pecah Rumah Di Shah Alam

SHAH ALAM: Sekumpulan tiga lelaki dipercayai penjenayah warga asing yang aktif melakukan pecah rumah di sekitar bandar raya ini ditembak mati oleh polis awal pagi Jumaat.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor Datuk Mohd Adnan Abdullah berkata, dalam kejadian kira-kira pukul 2 pagi di Bukit Jelutong di sini, sepasukan polis terserempak dengan tiga individu dalam keadaan mencurigakan ketika membuat pemantauan, susulan aduan cubaan pecah masuk rumah oleh seorang penduduk di kawasan itu.

Guru Tuisyen Bunuh Diri Selepas Ditipu Lelaki

PETALING JAYA: Seorang guru tuisyen berusia 32 tahun membunuh diri selepas ditipu sebanyak RM75,000 oleh seorang lelaki yang tidak pernah ditemuinya.

Liew Wai Yi ditemui mati pada Ahad lalu di tempat letak kereta dipercayai jatuh dari sebuah bangunan di Seri Kembangan.
Menurut adik perempuannya, Wai Hong, keluarganya kemudiannya menemui pesanan teks di dalam telefonnya yang menggambarkan bahawa Lie kemungkinan merupakan mangsa penipuan seorang lelaki.
Wai Hong berkata, kakaknya mengenali seorang lelaki bernama Aslam Roger Lloris Mustaafa secara dalam talian sejak awal Februari lalu menerusi aplikasi WeChat danWhatsApp, tetapi keluarganya percaya nama dan gambar profil lelaki itu adalah palsu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...