Khamis, 4 Disember 2014

‘Mat Negro’ Jalan Kuching dibelasah 'mat motor'

Gambar hiasan
Sebuah video warga Afrika dipukul oleh orang awam di Jalan Kuching dipercayai dimuat naik di laman sosial sejak dua hari lalu.
Difahamkan, video tersebut mencatat jumlah tontonan lebih 80,000 kali dan dimuat naik oleh seorang pengguna sosial, Kimrie Syahierah Vamps II yang kebetulan berada di lokasi kejadian.
Menurutnya, lelaki Afrika itu dipercayai melanggar sebuah kereta yang dipandu oleh seorang lelaki Melayu.
“Negro tu langar kereta budak melayu then budak melayu tu nak settle cara baik.. tak sempat budak tu nak talk negro ni tumbuk budak melayu ni. Dan geng-geng motor nampak dan kejar sampai ke seberang jalan lalu pukul beramai-ramai.

PADAH MENANTI KAKI MENGINTAI ?

Gambar hiasan


Pemuda maut dipukul gara-gara intai isteri orang

KEMAMAN, 3 Disember: Seorang pemuda maut setelah dipukul sekumpulan lelaki kerana dipercayai mengintai salah seorang isteri suspek dalam kejadian di Kampung Bujar, Air Jernih, Ahad lepas.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Terengganu, ACP Wan Abdul Aziz Wan Hamzah berkata, berang dengan tindakan itu, suami wanita berkenaan bersama empat lagi rakannya memerangkap mangsa dalam kejadian kira-kira jam 8.30 malam itu.
“Mangsa ketika itu dipercayai leka mengintai isteri suspek yang berusia 20-an menerusi tingkap jeriji (tingkap nako) di sebuah rumah yang terletak di satu kawasan yang dikelilingi tanaman kelapa sawit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...