Isnin, 19 Januari 2015

Seorang maut dalam kemalangan motosikal berkuasa tinggi di Bukit Tinggi

Al-Fatihah, semuga Allah S.W.T memberi rahmat kepadanya dan ditempatkan bersama-sama orang yang beriman.

KUALA LUMPUR, 18 Januari: Seorang maut manakala seorang lagi cedera parah di dalam satu kemalangan di jalan raya berhampiran Berjaya Bukit Tinggi, Bentong, Pahang hari ini.

Kemalangan yang berlaku kira-kira 11.45 pagi tadi itu melibatkan dua buah motosikal berkuasa tinggi iaitu Kawasaki Z800 dan KTM Duke 200.

Menurut saksi kejadian, Mohd. Ammar Rusydi Mohd. Rashid, 24, kejadian tersebut berlaku apabila penunggang motosikal Kawasaki Z800 berkenaan cuba memotong sebuah kereta dan tidak menyedari terdapat dua buah motosikal lagi yang berada di laluan kanan jalan.

Lelaki Maut ditembak ketika minum


Petaling Jaya: Seorang lelaki maut selepas terkena satu daripada empat das tembakan dilepaskan suspek menaiki kereta di kawasan parkir Taman Desa Ria, PJS5/18, tengah malam tadi.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Azmi Abu Kassim berkata, mangsa mati akibat terkena tembakan di kepala yang dilepaskan dalam jarak kira-kira lima meter.

Beliau berkata, sebelum kejadian itu mangsa, S Suresh, 27, dikatakan sedang duduk minum bersama abang, jiran dan sepupu mangsa di belakang rumah mereka di Blok K.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...