Sabtu, 28 November 2015

Wanita Jadi Penyelamat Tangkap Peragut Lepas Meragut

Gambar hiasan
GEORGE TOWN: Tindakan pantas seorang wanita menghalang sebuah motosikal dinaiki seorang lelaki yang baru meragut wanita lain dengan  menggunakan keretanya, berjaya menahan suspek berkenaan di Lebuh Chulia, di sini, Khamis.

Ketua Polis Daerah Timur Laut ACP Mior Faridalatrash Wahid berkata dalam kejadian kira-kira 2.30 petang itu, peragut berusia 39 tahun berkenaan telah meragut seorang wanita berusia 58 tahun yang berada di tepi jalan.

Semasa kejadian, wanita berkenaan sedang menunggu rakannya dan tiba-tiba datang sebuah motosikal ditunggang suspek, bertindak menarik beg tangan mangsa yang disangkut pada bahu kanannya.

Inspektor minum cecair pencuci dalam lokap SPRM

KOTA BHARU, 27 November: Pegawai polis berpangkat Inspektor yang direman selama tujuh hari oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dikejarkan ke Hospital Raja Perempuan Zainab (HRPZ) II selepas dikatakan cuba membunuh diri.

Suspek dipercayai bertindak meminum cecair pencuci badan yang dibekalkan kepadanya dalam kejadian pada malam Rabu lalu.

Difahamkan, suspek ditahan Selasa lalu dan dikenakan perintah reman selama seminggu bagi membantu siasatan SPRM membabitkan kes rasuah RM15,000 bersabit satu kes curi kenderaan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...