Ahad, 28 April 2013

Rangka manusia dalam kereta terbakar

Rangka manusia dalam kereta terbakar
Rangka manusia yang ditemui dalam sebuah kereta terbakar
di Jalan Gambut, Olak Lempit, petang kelmarin.

KUALA LANGAT - Sepasang suami isteri terkejut apabila menemui mayat rentung dalam sebuah kereta yang terbakar, dalam sebuah ladang kelapa sawit tidak jauh dari rumah mereka, di Jalan Sri Gambut, Olak Lempit,  kelmarin.

Mayat ditemui kira-kira jam 6.15 petang, ketika pasangan suami isteri itu dalam perjalanan pulang ke rumah sebelum melihat sebuah kereta jenis Perodua Kancil terbakar di lokasi kejadian.

Seorang penduduk enggan dikenali berkata, dia tidak sangka kepulan asap tebal dari arah sebuah kebun, di sini, rupanya kenderaan yang sedang terbakar dan tambah mengejutkan terdapat rangka manusia di bahagian pemandu.

Ditetak Kerana Minta Balik Hutang RM20 Dari Rakan


DUNGUN: Gara-gara meminta dibayar balik hutangnya sebanyak RM20, seorang lelaki parah ditetak empat suspek di Kampung Binjai di sini Jumaat.
Kejadian berlaku kira-kira 10 pagi ketika mangsa yang berusia 40 tahun pergi menagih hutang dari seorang rakannya.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, ACP K. Manoharan berkata turut berlaku pertengkaran antara mangsa dan suspek, sebelum mangsa pulang semula ke rumahnya dengan menunggang motosikal.
"Namun suspek yang tidak berpuas hati dengan mangsa, mengajak tiga lagi rakannya untuk mengejar mangsa dengan kereta sebelum mangsa dilanggar hingga terjatuh dan kemudian ditetak.

Polis Terengganu Pandang Serius Tayangan Video Seks Secara Terbuka


KUALA TERENGGANU: Polis Terengganu memandang serius dan akan mengambil tindakan tegas terhadap tindakan pihak tidak bertanggungjawab menayangkan video seks secara terbuka bagi tujuan politik di markas mahupun pada ceramah yang dianjurkan.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri ACP K.Manoharan berkata polis tidak akan berkompromi dengan perbuatan itu dan meminta orang ramai yang mempunyai maklumat supaya segera melaporkannya.
Polis sedang giat memantau markas parti politik yang dipercayai membuat tayangan video itu secara terbuka, katanya kepada pemberita.

Pegawai SPR diugut di Kubang Semang, Pulau Pinang

Gambar hiasan

KUALA LUMPUR: Seorang pegawai Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) membuat laporan polis setelah diugut seorang lelaki ketika beliau membuat rondaan dan pemantauan di Kubang Semang, Pulau Pinang, semalam.
Penolong Ketua Urusetia Ketua Polis Negara (Perhubungan Awam) ACP Ramli Mohamed Yoosuf berkata kejadian berlaku ketika pegawai itu dan dua rakannya yang menaiki kereta jenis Pajero berhenti di hadapan Bilik Gerakan di kawasan itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...