Isnin, 11 Januari 2016

Bakal Pengantin Dirogol Bomoh Bantu Pulih Dara

Gambar hiasan
PETALING JAYA: Seorang bakal pengantin dirogol oleh seorang bomoh yang ditemui untuk membantu memulihkan daranya.

Wanita berusia 22 tahun itu bertemu dengan bomoh berkenaan kerana bimbang tunangnya mendapat tahu dirinya sudah tidak mempunyai dara lagi.

Sebaliknya, bomoh berusia 53 tahun itu mengambil kesempatan dengan bertindak merogol wanita tersebut
Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Abdul Rashid Abdul Wahab berkata, mangsa merupakan seorang setiausaha dan bakal berkahwin pada bulan ini.
Pada 27 Mac lalu, mangsa pergi mendapatkan bantuan seorang bomoh di Semenyih bagi memulihkan daranya.

Tiga Ditahan Bantu Siasatan Kes Tembak Mati Di Sibu

SIBU: Polis Sibu menahan tiga lelaki bagi membantu siasatan kes tembak mati seorang lelaki di sebuah restoran di Jalan Long Bridge di sini Sabtu malam.

Ketua Polis Daerah Sibu Asisten Komisioner Mohd Kamal Kordi berkata, mereka ditahan sekitar pukul 2.30 pagi di bandar ini namun tidak menyatakan lokasi sebenar penahanan itu dibuat.

"Tiada senjata yang dijumpai," katanya ketika dihubungi di sini, Ahad.

Balai Polis Gambang naib juara BLT

KUANTAN - Kecemerlangan Balai Polis Gambang, di sini diiktiraf apabila dinobatkan sebagai naib juara Balai League Table (BLT) Kategori D 2015.

Majlis penyerahan hadiah kemenangan itu disempurnakan oleh Ketua Polis Pahang, Datuk Seri Sharifuddin Abd Ghani, kelmarin.

Setiap anggota balai berkenaan berkongsi hadiah kemenangan berupa wang tunai berjumlah RM18,500.

Sharifuddin berkata, kejayaan Balai Polis Gambang itu hasil hubungan erat antara polis dan masyarakat menerusi program kemasyarakatan berkonsepkan Community Policing atau High Profile Policing secara agresif.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...