Jumaat, 21 November 2014

WARGA EMAS DIROMPAK EMPAT JAHANAM

Seremban: Seorang lelaki warga emas kerugian wang tunai RM56,900 selepas disamun empat perompak bersenjatakan parang tengah hari ini berhampiran sebuah bank di Jalan Rasah, Seremban.
Ketua Polis Daerah Seremban Asisten Komisioner Muhamad Zaki Harun berkata, dalam kejadian jam 12.30 tengah hari itu, mangsa berusia 60-an turut dilarikan dalam sebuah kereta dari lokasi kejadian sebelum ditinggalkan di tepi jalan Ulu Kanchong, Rantau, dekat sini.
Beliau berkata, berdasarkan siasatan awal, seorang daripada suspek menunggu di dalam kereta berkenaan manakala tiga rakannya menyamun mangsa.

ESSCOM roboh 31 rumah atas air disyaki sarang penyeludup


LAHAD DATU: Sebanyak 31 rumah di penempatan atas air haram yang dipercayai menjadi sarang penyeludup di Kampung Jeluntung Sungai Udin, Merontai, Tawau, diroboh, Ahad lalu.

Komander Kawasan Keselamatan Khas Pantai Timur Sabah (ESSCOM), Datuk Abdul Rashid Harun, berkata operasi berkenaan dilaksana dalam usaha meningkatkan tahap keselamatan serta membanteras aktiviti penyeludupan di Zon Selamat Timur Sabah (ESSZONE).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...