Ahad, 24 Mac 2013

Dua wanita dicari


BATU GAJAH – Polis mencari dua wanita dalam lingkungan usia 30-an bagi membantu siasatan kes kecurian barangan berharga termasuk wang hantaran RM8,000 yang dilaporkan hilang pada satu majlis kenduri perkahwinan di Taman Permai di sini, 17 Mac lalu.
Ketua Polis Daerah Batu Gajah, Asisten Komisioner Shaharon Anuar Abdul Latif berkata, imej kedua-dua wanita terbabit yang tidak dikenali keluarga pengantin kelihatan pada rakaman video ketika upacara persandingan pengantin berkenaan berlangsung.

OP Daulat-Lawatan Timbalan KPN ke penempatan sementara


FELDA SAHABAT – 23 Mac 2013. Tan Sri Dato’ Sri Khalid bin Abu Bakar, Timbalan Ketua Polis Negara telah meluangkan masa melawat Pusat Pemindahan penduduk Felda Sahabat di Masjid Baitul Rahman, Bandar Kembara Sakti,Ladang Felda Sahabat 42, tengahari tadi. 

Kira-kira 1,000 penduduk telah menyambut ketibaan Tan Sri Dato’ Sri Khalid bin Abu Bakar dan Tan Sri telah memberi jaminan, keselamatan mereka terjamin dan boleh pulang semula di kediaman masing-masing. 

Tan Sri juga mengambil peluang beramah mesra bersama mereka dan mendengar permasalahan yang mereka hadapi ketika berada di situ. 

Turut mengiringi beliau, SAC Dato’ Tan Kok Liang , Timbalan Pesuruhjaya Polis Sabah, SAC Dato’ Ahmad Marzuki bin Mohd Saad, Komander Briged PGA Sabah dan Pegawai-pegawai Kanan PDRM.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...