Selasa, 15 Mei 2012

POLIS PERLU BERTINDAK KE ATAS YDP PAS GOMBAK


Apa juga perkara yang berlaku ke atas YDP PAS Gombak perlu diteliti terlebih dahulu. Kalau boleh biarkan beliau sendiri yang menyiasatnya.
Mudah-mudahan Tuhan akan membalas atas budibicara beliau yang cukup bersopan santun itu. Insyallah, sama-samalah kita doakan.

Ismail Omar: Usul Majlis Peguam berat sebelah


Tan Sri Ismail Omar
PUTRAJAYA - Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar hari ini menyifatkan usul yang diluluskan Majlis Peguam Malaysia pada mesyuarat agung luar biasanya Jumaat lepas sebagai berat sebelah.
Ini kerana katanya, badan terbabit menghukum polis dengan cepat tanpa mendapatkan penjelasan pasukan keselamatan tersebut berhubung kejadian semasa perhimpunan anjuran badan bukan kerajaan pada 28 April lalu.
"Saya pun ingin nak tahu apa rujukan apa yang dipakai sebab keputusannya begitu cepat.

Polis: Tidak salah jual burger depan rumah Ambiga


DAP kutuk protes burger depan rumah Ambiga
KUALA LUMPUR - Polis tidak akan mengambil tindakan terhadap sekumpulan peniaga termasuk yang menjual burger di hadapan rumah Pengerusi Bersih Datuk S. Ambiga di Bukit Damansara baru-baru ini kerana mereka melakukannya di tempat awam.

Timbalan Ketua Polis Negara Datuk Seri Khalid Abu Bakar berkata peniaga boleh berhimpun dan berniaga di hadapan rumah ketua badan bukan kerajaan (NGO) itu, selagi mereka tidak mengganggu ketenteraman awam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...